Kimberly Somers

Klinisch psycholoog: volwassenen


Mijn naam is Kimberly Somers (°1991). In 2015 ben ik afgestudeerd als Klinisch psycholoog voor volwassenen aan de Katholieke universiteit van Leuven. Sinds 2021 werk ik deeltijds als zelfstandig eerstelijnspsycholoog. Hiernaast ben ik aan de slag als psychodiagnosticus waarbij ik onderzoek doe naar intelligentie, persoonlijkheid en ontwikkelingsstoornissen (zoals ADHD en ASS) bij volwassenen.

In de zomer van 2023 behaal ik mijn postgraduaat in psychodiagnostisch onderzoek. Aanvullend heb ik vormingen gevolgd in het kader van Eerstelijnspsychologische Zorg, alsook opleidingen in projectieve technieken (Rorschach en Thematic Apperception Test).

In de praktijk werk ik voornamelijk met de thema's; angst, depressie, burn-out, verlies, onzekerheid, relaties en werk ik vanuit verschillende therapeutische kaders.

Kimberly Somers

Ondernemingsnummer: 0770.623.824
Erkenning: 912115122
Visum: 328820.


Tarieven en terugbetaling

  • Intakegesprek: €60,00 + €30,00 opstart- en administratiekosten
  • Individuele begeleiding: €60,00 per sessie (+-50 min).

Verder worden sessies bij een psycholoog helaas nog steeds minimaal terugbetaald. Terugbetaling is bij elk ziekenfonds heel verschillend. Dit varieert van 10 euro per sessie tot 75 % van het totale bedrag gespreid over 1 tot 12 sessies met een maximum per kalenderjaar. Dit geldt ook voor diagnostiek. Voor meer informatie omtrent terugbetaling of de noodzaak van een doorverwijzing (voorschrift) neem je best even contact op met jouw mutualiteit of met mij.

 

Werkwijze

De duur van een traject is steeds individueel afgestemd. Indien van toepassing kan begeleiding ook op verplaatsing of in groep plaatsvinden. Een sessie duurt doorgaans 50 minuten.


Telefonisch of via mail kan een eerste afspraak gemaakt worden. Van hieruit spreken we verdere begeleidingsmogelijkheden af.